Accesarea si folosirea acestui site implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre produse

coral-apa-vie.ro este proprietatea unui distribuitor independent Coral club si foloseste informatii despre produse de pe site ul oficial al Coral club.  Situl face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date ori anumite probleme de ordin tehnic pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

Contract

Dupa plasarea comenzii in cosul de cumparaturi , sistemul cora-apa-vie.ro va expedia automat o confirmare de primire a comenzii pe adresa de e-mail specificata , cu mentiunea ca in cel mai scurt timp veti primi un email confirmarea comenzii.

Pana la confirmarea comenzii nu va naste niciun fel de obligatii, de niciun fel, pentru coral-apa-vie.ro.

Comanda va fi transferata catre Coral club, de unde se vor trimite produsele.

Momentul incheierii Contractului la Distanta il constituie momentul confirmarii comenzii si emiterea facturii proforme.

Contractul la distanta este reglementat prin OG nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta si reprezinta un contract de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Comenzi
Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala de la Coral club.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Dupa plasarea comenzii veti fi contactati de un reprezentant al firmei pentru confirmare si stabilirea detaliilor de transport.

Se folosesc serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.