Apa reprezintă sursa primordială a susţinerii şi menţinerii vieţii pe planetă, dar numai apa de înaltă calitate constituie instrumentul principal în restabilirea şi întărirea sănătăţii.

În decursul întregii vieţi, apa este imperios necesară pentru creșterea și dezvoltarea fiecărei celule a organismului. Este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă biologic activă.

Această caracteristică poate fi obținută prin utilizarea produselor Coral-Mine si H 500, care, adăugate în apă înainte de consum, contribuie la îmbunătăţirea proprietăţilor fizico-chimice ale acesteia, la îmbogăţirea apei cu un întreg complex de săruri minerale şi vitamine, necesare bunei funcţionări a mai multor organe şi sisteme vitale, la normalizarea echilibrului acido-bazic, exercitând acţiune de îmbunătățire a stării generale de sănătate a organismului.

Video despre calciul coralier CORAL MINE care purifica, mineralizeaza apa cu 76 minerale, facand-o apa alcalina, antioxidanta:

Demonstratia cu apa ce devine alcalina si antioxidanta cu Coral Mine !

Certificat emis de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Ecologie Industriala ref beneficiile Coral mine asupra apei

coral-mine

Despre cel mai bun antioxidant, H -500

Prețuim lucrurile care oferă eficiență.

HydraMax este complexul care ajută la asimilarea optimă a apei în organism, hidratând acolo unde este necesar, potolind setea atunci când este nevoie.

 

Daca sunteti deja membru CORAL CLUB, puteti comanda produsele la tel 031-410 7114, folosind codul dvs membru.

Daca nu sunteti membru CORAL CLUB, va puteti inscrie GRATUIT  AICI 

si veti beneficia de 20% reducere la toate produsele, promotii si multe alte avantaje.

Esti la Pasul 1 – Hidratarea

Mergi la Pasul 2 – Deparazitarea

Mergi la Pasul 3Detoxifierea 

Mergi la Pasul 4 – Nutritia

Mergi la Pasul 5 – Protectia