Deparazitare si Detoxifiere – emisiune TV cu Ionel Alban

Conform datelor Oorganizatiei  Mondiale a Sanatatii – OMS, infestările cu paraziți afectează aproape 75% din populaţie, indiferent de nivelul de viaţă,  insa majoritatea oamenilor nu prezinta semne evidente ale prezentei acestora sau nu resimt prezenta lor.

Această statistică este valabilă atât pentru ţările în curs de dezvoltare, cât şi pentru ţările industrializate, prospere.

Parazitii intestinali pot ramane neobservati mult timp si chiar se poate sa nu fie detectati nici de analizele de laborator.

Helminţii, toxinele, reziduurile prezente în organismul uman reprezintă o problemă importantă, de multe ori subestimată de fiecare dintre noi.

Pentru că de multe ori organismul uman este colonizat de o mulțime de paraziți care consumă substanțele nutritive și ne expun la o multitudine de boli, este necesar ca periodic să prevenim această colonizare și să oferim organismului nutrienții necesari pentru a împiedica dezvoltarea lor.

Cercetătoarea Hulda Clark arata in cartea sa „Vindecarea tuturor formelor de cancer“ legătura dintre paraziți și boli în urma mai multor experimente făcute de ea.

 

Video despre importanta deparazitarii si detoxifierii regulate a organismului si cazuri concrete

MARTURII

Ţinând cont de aceste informaţii, în vederea îmbunătăţirii sănătăţii, se recomandă să se urmeze de două ori pe an programele de dehelmentizare şi purificare ale organismului.

Vă recomandăm să utilizaţi în acest scop ”PARA-SHIELD Pack” si alte produse deparazitare de la Coral club.

Daca sunteti deja membru CORAL CLUB, puteti comanda produsele la tel 031-410 7114, folosind codul dvs membru.

Daca nu sunteti membru CORAL CLUB, va puteti inscrie GRATUIT  AICI 

si veti beneficia de 20% reducere la toate produsele, promotii si multe alte avantaje.

Mergi la Pasul 1 – Hidratarea

Esti la Pasul 2 – Deparazitarea

Mergi la Pasul 3Detoxifierea 

Mergi la Pasul 4 – Nutritia

Mergi la Pasul 5 – Protectia